Pure nutrition - omega 3 fish oil - 50 ДРАЖЕТА

 

Pure nutrition - omega 3 fish oil - 50 ДРАЖЕТА

16,20 лв
Информация в магазина
към магазина »
bodycare.bg
Описание
ОПИСАНИЕ Pure Nutrition - Omega 3 Fish Oil е един от най-популярните продукти за общо здраве. С какво този суплемент се отличава от останалите от тази категория? То и продукт има  62% съдържание на DHA/EPA , което го прави изключително мощен!  Едно драже доставя на вашия организъм 480 EPA и 240 DHA, за разлика от масовите продукти съдържащи рибено масло, които са в съотношение 180 ЕПА и 120 DHA. Omega 3 Fish Oil е пречистен от всякакви замърсители като живак, тежки метали и диоксини. Това го прави изключително безопасен за хората. Защо рибеното масло е толкова полезно? Консум цията на рибено масло влияе благоприятно върху функцията на сърцето и може да  намали риска от сърдечно-съдови заболявани я. Суплементът е един от основните  антико агуланти . Редовната му употреба води да разреждане на кръвта и по-лесното и транспортиране. Хората приемащи други средства за разреждане на кръвта, като витамини К2 и Е, трябва да бъдат внимателни, тъй като неправилното съотношение между тези три суплемента крие риск от кръвоизлив.  
  Рибеното масло подобрява профила на холестерола в кръвта, подобрява съотношението между добрия и лошия холестерол.
  • Продуктът на  Pure Nutrition  има и силно изразено  противо възпалително действие . Неговата ежедневно употреба, особено в комбинация с куркумин, води до туширане на повечето инфекции още в зародиш.
  • Pure Nutrition - Omega 3 Fish Oil  подобрява , костната плътност и калциевия баланс, който Ви помога да имате  по-здрави кости . Той също така поддържа мозъка, нервите и зрителната функция.
Начин на употреба:  1 драже, 1-3 пъти дневно

Галерия

Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.